Подробиці вбивства американця на Волині. ОНОВЛЕНО

3
9
Подробиці вбивства американця на Волині. ОНОВЛЕНО
Волинянин вбив свого двоюрідного брата, громадянина США.

Мешканець Нововолинська вбив 18-річного американця. Інцидент трапився 11-го вересня близько 18:00, - пише БУГ.

Загиблий хлопець був двоюрідним братом підозрюваного у вбивстві.

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що за адресою вулиця Луцька, 26 виявлено труп чоловіка. На місце подій виїхала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти.

Вбитий виявився громадянином США, який два місяці тому приїхав в Україну до родичів. Встановлено, що до інциденту причетний 35-річний мешканець цього ж будинку, який є двоюрідним братом загиблого. Вбитий декілька днів гостював у нього.

Хлопці розпивали спиртні напої, після чого виник конфлікт побутового характеру. Мешканець Нововолинська наніс загиблому удар ножем в область серця. Американець ще встиг вийти з квартири та помер за кілька хвилин на сходинковій площадці будинку.

«Ми з чоловіком біля 17:30 почули, що щось стукнуло, бахнуло. Він з тим ножем в руці так і впав. Отут лежав труп. Це жесть. Вчора медекспертизу проводили, ось перчатки… Так страшно було це все.Скільки його (власника квартири – авт.) бачила з тим другом, вони постійно випивали. В кімнату зайти неможливо, там все в крові. Це умисне вбивство. Між ними була одна жінка. Вона вчора кричала тут, така істерика… Ще матір підозрюваного відкачували. Жіночці десь років 27, її забрали правоохоронці. Вони всі були «готові», просто «готові» до такої степені!.. Власнику цієї квартири 35 років, у нього була розрізана рука, йшов з крапельницею. Його швидка забрала», – розповідають мешканці дев’ятиповерхівки.

Поліцію викликали сусіди, вони ж перевіряли пульс у чоловіка. Раніше попри постійні гулянки в квартирі у правоохоронні органи ніхто не звертався.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
" Мешканець Нововолинська наніс загиблому удар ножем в область серця".
Не "наніс удар", а "завдав удару", не "в область серця", а "в ділянку". Та й коли того хлопця штрикали ножем, він іще був живий, а не "загиблий".
Одним словом, шановні, найміть собі коректора, а то у вас надто багато ляпсусів у текстах.
Відповісти
Підете редактором?
Відповісти
Ну що, синку, допомогли тобі тії янкі????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні