--> Людей, які отруїлись на весіллі у Ківерцях, виписали з лікарні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Людей, які отруїлись на весіллі у Ківерцях, виписали з лікарні

1
2
Людей, які отруїлись на весіллі у Ківерцях, виписали з лікарні
Потерпілих від сальмонельозу, підхопленого на весіллі у Ківерцях, вже виписали з лікарні.

Протягом 14-18 серпня до обласної інфекційної лікарні та інфекційні відділення Ківерцівської та Маневицької ЦРЛ госпіталізовано 37 хворих, з них 7 дітей, - повідомляє прес-служба Волинського обласного лабораторного центру МОЗ.

Хворим встановлено діагноз: харчова токсикоінфекція, сальмонельоз.

Наразі всі хворі проліковані, виписані в задовільному стані. За результатами епідеміологічного розслідування причиною захворювань стала сальмонела.

Обставинами, котрі могли сприяти виникненню та поширенню захворювання стали фактори епідемічного ризику в організації святкування: включення в меню великої кількості епідемічно небезпечних страв, дозволено використання страв принесених замовниками без відповідних супровідних документів, придбаних на ринках, страв домашнього приготування тощо, порушення протиепідемічного та дезінфекційного режимів, технології приготування страв.

При опитуванні постраждалих з'ясували, що спільними стравами, котрі вживали хворі були м’ясна нарізка (вживало 95% хворих) та салати «Софія», «Японський», «Пісня Солохи» — вживали 90% захворілих.

Як повідомлялось раніше, кафе у Ківерцях, де сталося масове отруєння людей, тимчасово закрили, а його керівника можуть притягнути до адміністративної відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не пройшло і місяця...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні