--> Юлію Тимошенко занесли до бази «Миротворця» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Юлію Тимошенко занесли до бази «Миротворця»

4
0
Юлію Тимошенко занесли до бази «Миротворця»
Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко внесена в базу даних сайту "Миротворець" після того, як разом із соратниками прорвала оточення на польсько-українському кордоні і допомогла екс-губернатору Одеської області Михеілу Саакашвілі потрапити в країну.

Як повідомляється на сайті організації, Тимошенко внесли в чистилище сайту за свідоме порушення державного кордону України, організацію і підготовку до незаконного переміщення особи без громадянства через кордон України, - пише Кореспондент.НЕТ.

Крім того, Тимошенко закидають участь у нападі на режимний об'єкт у складі групи осіб.

"За фактом перерахованих правопорушень і злочинів, скоєних Тимошенко, порушено кримінальну справу", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо Михеіл Саакашвілі прорвався в Україну через пункт пропуску Шегині в супроводі кількох народних депутатів і сотень своїх прихильників, які буквально внесли його на територію країни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зіпсували курвою список поважних людей...
Відповісти
там всі такі.
Відповісти
Тепер до Путіна,на Колиму.
Відповісти
Вона що політику партіі не розуміє...щось оце все починає смердіти "дрімучим совком" ще для повноіі відповідності "гулаг" побудуйте..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні