У Франківську з вікна випала жінка

0
-3
У Франківську з вікна випала жінка
10 вересня о 23:49 франківським патрульним надійшов виклик про нещасний випадок по вулиці Целевича – повідомляли, що невідома особа випала з вікна.

Прибувши на місце патрульні з’ясували, що потерпілу забрала швидка допомога, - пише Галка.

На місці падіння знайшли куртку потерпілої, один кросівок та ключі. Правоохоронці перевірили магнітний ключ, який був у зв’язці – він підійшов до під’їзду. Також перевірили вікна у під’їзді – відчинене було між дев’ятим і десятим поверхами, на підвіконні якого стояли сигарети та запальничка.

Спільно зі слідчо-оперативною групою патрульні обійшли всі поверхи, опитали людей та перевіряли, до яких дверей підійдуть ключі. Ключі підійшли до квартири на другому поверсі. Правоохоронці зв’язалися із власником квартири, повідомили про цю ситуацію та після його прибуття разом зайшли у квартиру.

Власник повідомив, що здає квартиру 30-річній громадянці. У квартирі знайшли її поспорт та телефон, зв’язалися з вітчимом, який повідомив, що жінка зловживає алкоголем та перебуває на обліку в обласному наркодиспансері, а також про те, що сестра потрерпілої попереднього дня забрала її малолітню доньку до себе через те, що жінка знаходилась у стані сильного алкогольного сп’яніння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні