Волині не вистачає мільярда гривень на субсидії

1
4
Волині не вистачає мільярда гривень на субсидії
Приблизно мільярд гривень потрібно Волині, щоб розрахуватись з енергопостачальними та теплопостачальними організаціями за використання субсидій цьогоріч.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації 11 вересня, – повідомляють «Волинські Новини».

Як повідомив директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк, наразі заборгованість за використані енергоносії в області становить більше 538 мільйонів гривень, а загалом до кінця року області потрібно на субсидії мільярд гривень.

Голова ОДА Володимир Гунчик визнав, що ситуація з субсидіями в області критична, однак до кінця року мільярд гривень повинен надійти на рахунки, що стане однією із запорук нормального входження в опалювальний сезон. Він просив енергопостачальні організації «дочавити» міністерства та відомства, щоб кошти прийшли на рахунки постачальників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а може хай митниця ще один мільярд виділить?) на субсидії?))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні