У місті на Волині хочуть поставити пам'ятник Героям АТО

2
3
У місті на Волині хочуть поставити пам'ятник Героям АТО
У Нововолинську встановлять пам'ятник загиблим учасникам Революції Гідності та воїнам антитерористичної операції.

Про це йшлося під час засідання робочої групи, яка створена розпорядженням міського голови для вирішення питань щодо підготовки, виготовлення та встановлення пам’ятника, - повідомляє "Нововолинський інформаційний портал".

Окремі напрацювання щодо ескізу майбутнього пам’ятника презентував голова ГО «Незламні нововолинці» Володимир Демчук, батько загиблого кіборга Вадима Демчука. Члени групи висловили свої міркування стосовно можливого місця розташування пам’ятника.

Учасники зійшлися на думці, аби продовжити роботу у цьому напрямку, а саме зібрати пропозиції усіх членів групи щодо ескізу, місця встановлення об’єкта, залучити до обговорення громадськість міста і у кінцевому варіанті питання розглянути на сесії Нововолинської міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наскільки крутий пам'ятник! а у нас не можуть Бандері поставити вже скільки років?...
Відповісти
Геволюції??? А не перевороту???? Хероям АТО??? Завтра пархаті з награбованим чухнуть - прийдуть нові фейси і херої будуть перекваліфіковані в бандюків...Тоді цей памятник будуть нові активісти валити...А Бандері х... моржовий а не памятник..Тому лисому вже наліпили памятників
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні