Британському пожежнику руку пришили до живота

0
2
Британському пожежнику руку пришили до живота
Хірурги врятували роздроблену в результаті нещасного випадку руку пожежника після того, як пришили її до живота на три тижні. Молода людина пройшла через дві операції з розділення пальців, щоб знову навчитися керувати ними, - пише медичний форум

Британські хірурги врятували руку пожежника, яка була роздроблена в результаті нещасного випадку на заводі, після того, як пришили її до спеціально створеному кишені на животі. Там рука провела цілих три тижні. Ентоні Сюард було всього 20 років, коли він пошкодив руку під час виконання своїх обов'язків на фабриці.
 
Його доставили в лікарню Брістоля, і медики вирішили здійснити процедуру, що дозволяє кінцівки натуральним чином відновитися і регенерувати при природному припливі крові до іншої частини тіла. На животі у пацієнта створили спеціальну кишеню, куди завантажили руку і зашили її там.
 
Зараз кінцівку Ентоні виглядає не дуже презентабельно, але треба враховувати той факт, що вона була повністю роздроблена. Лікарі стверджують, що молода людина зможе рухати своїми пальцями після проведення трансплантацій від пальців ніг. На їхню думку, У Ентоні буде можливість брати пальцями різні об'єкти і управляти ними. До теперішнього часу молода людина пройшла через дві операції з розділення пальців, і в найближчому майбутньому він хоче навчитися ними керувати.

На думку самого Ентоні, лікарі провели приголомшливу роботу, і ніхто б не впорався з нею краще.

Відразу ж після отримання важкої травми Ентоні пройшов через 6 болючих операцій, і доктора боялися, що він може втратити кінцівку.

Хірурги вже не перший раз здійснюють процедури, під час яких травмовані руки пацієнтів на деякий час приєднуються до різних частин тіла, де вони не можуть бути відірвані. Це дозволяє кінцівкам отримати дорогоцінний час для відновлення, також забезпечивши необхідний приплив крові.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні