На Тернопільщині у чоловіка виявили хворобу «Лайма» від укусу кліща

0
-5
На Тернопільщині у чоловіка виявили хворобу «Лайма» від укусу кліща
За 7 місяців 2017 року в Тернопільській області сталося 50 нещасних випадків на виробництві, при яких потерпіло 56 працівників, в тому числі 14 смертельно.

Про це повідомляє Галас із посиланням на управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в області.

14 нещасних випадків з можливою інвалідністю, 17 нещасних випадків з тимчасовою втратою працездатності. Зареєстрований і один випадок професійного захворювання.

14 нещасних випадків розслідування визнали як не пов’язані з виробництвом.

Зокрема, на одному з лісничих господарств Тернопільщини працівника вкусив кліщ, внаслідок чого у чоловіка розвинулась хвороба лайм-бореліозу. Тільки вчасне звернення до лікувального закладу дозволило уникнути важких наслідків. Причина нещасного випадку – особиста необережність чоловіка.

А у одній із шкіл Теребовлянського району під час ремонту приміщення працівницю (техпрацівник) уразило електричним струмом.

Розслідування виявило, що відповідальний за електрогосподарство не провів належний огляд приміщення та не виявив, що у електричній коробці є пошкодження, а дроти були не ізольовані. Працівниця відбулася легким переляком і після короткої госпіталізації повернулась додому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні