У Рівному затримали неповнолітнього, п’яного водія

0
4
У Рівному затримали неповнолітнього, п’яного водія
Вчора ввечері під час патрулювання на вулиці Степана Бандери рівненські патрульні помітили автомобіль Hyundai i20, який рухався без ввімкненого ближнього світла фар в темну пору доби.

Коли поліцейські зупинили транспортний засіб, щоб поспілкуватись з водієм, то з`ясувалось, що йому немає 18 років, - повідомляє ЧаРівне із посиланням на прес-службу Патрульної поліції Рівного.

Інспектори запідозрили, що хлопець керує в стані алкогольного сп`яніння і огляд на місці зупинки це підтвердив – 0,30 проміле.

На рівнянина склали протоколи: за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп`яніння), за ч.2 ст.122 КУпАП (за те що не увімкнув ближнє світло фар в темну пору доби) та ч.2 ст.126 (не мав права керування) КУпАП.

Автомобіль інспектори передали під розписку тверезому водію, який приїхав на місці події. Про випадок патрульні повідомили працівників ювенальної перевнції.

Усього за сьогоднішню ніч патрульні склали 4 протоколи за ст.130 КУпАП (керування в стані сп`яніння).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні