Майже 300 волинян хочуть призвати до армії

1
3
Майже 300 волинян хочуть призвати до армії
Із вересня розпочалась підготовка на строкову військову службу.

Про це розповів заступник обласного військового комісара Ігор Підлісний, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НСТУ.

З Волині мають призвати 245 юнаків, із них 170 – служитимуть у військових частинах і підрозділах Збройних сил України, понад 60 – у Національній гвардії, решта – в Державній спеціальній службі транспорту.

«Зараз в районах і містах проводяться комісії щодо вивчення стану здоров’я юнаків. Також вивчається їх психологічний стан. Після цього юнаки будуть проходити обстеження при обласній комісії.

Запланована перша відправка хлопців на початку жовтня. Призиваються юнаки від 20 до 27 років.

Вони проходитимуть службу спочатку в навчальних підрозділах, а потім будуть направлені у військові частини у пункти постійної дислокації. Як завжди позиція ЗСУ і держави: жоден строковик не потрапить у зону АТО», – наголосив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багато хочуть , мало получать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні