Волинянина, який обікрав помешкання своєї родички, посадили під домашній арешт

0
0
Волинянина, який обікрав помешкання своєї родички, посадили під домашній арешт
На Волині чоловік у квартирі за місцем свого проживання таємно викрав з портмоне тітки в'язку ключів від внутрішніх приміщень.

Про це йдеться в судовій справі, яку розглянув Ковельський міськрайонний суд, - пише район.Ковель.

Жінка та інші члени сім'ї тимчасово зачинили власні кімнати на час поїздки на відпочинок.

Пізніше, 10 серпня 2017 року, використовуючи заздалегідь викрадений ключ, відчинив зачинені на замок вхідні двері до спальних кімнат і близько 17.00 години, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння проник всередину однієї з кімнат, де мешкає його тітка з родиною, звідки таємно викрав з шафи золоті сережки, золотий ланцюжок, золотий хрестик, золотий чоловічий перстень, дитячу скарбничку з грошовими коштами на суму 1000 гривень, 300 доларів США, 100 польських злотих. Загалом вкравши на загальну суму 19 тисяч 813 гривень.

Під час допиту він повністю визнав свою вину.

У клопотанні слідчий вказує, що чоловік після закінчення навчального закладу і отримання диплому про освіту ніде не працював та на даний час не працює, не має постійного джерела прибутку, після вчинення злочину тривалий час був відсутній за місцем проживання, не повідомляючи родині про своє місце перебування.

Також, 28 серпня 2017 року не з'явився для проведення слідчих дій за його участю, тому слідчий просив обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, на що чоловік не виразив заперечення.

Зрештою, за крадіжку в помешканні своєї тітки, чоловіку призначили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Передбачається, що він буде прибувати за необхідним викликом до слідчого, прокурора, суду; не відлучатися з фактичного місця проживання в період з 20.00 години до 08.00 години.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні