Луцький Центр енергоефективності став прикладом для всієї України

2
-7
Луцький Центр енергоефективності став прикладом для всієї України
Асоціація міст України, Міністерство регіонального розвитку житлово-комунального господарства та будівництва, Всеукраїнська рада голів ОСББ 8 вересня підписали меморандум про співпрацю. Одна з її складових – відкриття в усіх обласних центрах офісів енергоефективності, таких, як у Луцьку.

Про це «Волинь24» розповів віце-президент Всеукраїнської ради голів ОСББ, лучанин Роман Бондарук.

Підписували меморандум голова Асоціації міст України Віталій Кличко, віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко та президент Всеукраїнської ради голів ОСББ Наталія Олійник.

«Підписанням цього документу ми налагоджуємо тісну співпрацю між містами у сфері житлово-комунального господарства. Зокрема, тепер ми навчатимемо органи місцевого самоврядування, що таке ОСББ, як вони працюють, що потрібно робити у міських радах, які програми створювати», - розповів Роман Бондарук.

З його слів, меморандум також передбачає відкриття в усіх обласних центрах офісів підтримки Фонду енергоефективності. Їх створюватимуть за прикладом луцького Центру енергоефективності та енергозбереження, який успішно працює майже рік.

«Сподіваюсь, що навесні 2018 року ці офіси запрацюють», - каже експерт.

«Я переконаний, що підписання меморандуму – це великий крок на шляху до впровадження реформи житлово-комунального господарства в Україні. Об’єднавши зусилля багатьох міст, ми швидше досягнемо успіху», - наголошує Роман Бондарук.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох, тепер наші вже задеруть носа і нічого не будуть орбити.
Відповісти
Фуфло!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні