Як вберегти колеса і бампер: лучанин поскаржився на трасу Володимир-Луцьк

5
-4
Як вберегти колеса і бампер: лучанин поскаржився на трасу Володимир-Луцьк
Лучанин поскаржився на відсутність ліхтарів, розмітки та асфальтного покриття на трасі Володимир-Волинський-Луцьк.

Про свої нічні пригоди на дорозі Григорий Панасюк розповів на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Чоловік розповів, що йому увечері потрібно було дістатися додому після двотижневого перебування в Європі й він поїхав трасою Володимир-Волинський-Луцьк.

"Був пізній вечір і моросив дрібний дощ. Викиди адреналіну через різні місця почались із доріг славного Володимира-ні одного працюючого ліхтаря в місті, при чому, з чорнезної, як безкрайній космос, порожнечі свіжовкладеного першого шару асфальту, стирчать в якомусь незрозумілому моїй логіці хаотичному порядку.... каналізаційні люки, при чому, у повній бойовій готовності знести масляний піддон а також значну частину підвіски мого авто", - написав він.

Однак, за словами чоловіка, далі траса була ще гіршою.


"Володимир-Волинський виявився квіточками в порівнянні з тим, у що я попав в Юнівці. Без будь-якого дорожнього знаку, з півкілометрового відрізку свіжовкладеного шляху, влітаєш в...зону бойових дій, і думаєш не про колеса вже, а як би врятувати бампери авто!!!

І, о чудо! Бампери врятовані! Вибираємось з окопів, їдемо далі, хоча і пізня пора і дощ іде, а додому то хоцца. Далі по дорозі оцінюю позитив такого приколу "загниваючого заходу" як навігація. В наших умовах дуже помічна річ, я вам скажу. Допомогла мені знаходити замасковані у свіжопокладеному асфальті повороти дороги!", - додав чоловік.

Окрім того, чоловік зазначив про те, що незважаючи на ремонт дороги можна навести там лад, оскільки така нічна поїздка може коштувати комусь життя.

"Невже так дорого коштує трохи жовтої фарби хоча б для осьової преривистої лінії?! Невже дорожче за людські життя? Я все розумію,що ремонт дороги розумію, що якийсь дискомфорт у русі, з надією на краще майбуття...але ж не з таким же повним нехтуванням елементарними нормами безпеки руху!", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
клас) історія посміхнула, хоча нічого смішного тут немає. на жаль.
Відповісти
катаю 2 рази ЛУЦЬК _ ВОЛОДИМЕР. там дійсно дорога ужас.!
в понеділок поки доїхав до Луцька то 3 машини валялось в кюветі (одна з них поліцейська)
Відповісти
жесть!!))
Відповісти
Скільки можна ту маячню слухати, все не вгамуються?! Дорога ж ремонтується!!! Чи хочуть як у казочці - махнув пензликом і дорога вже відремонтована? :) Ганяти меньше треба і знаючи, що дорога ремонтується, бути уважним!!!
Відповісти
Поідь і подивись як у Європі ремонтують, там завжди наносять тимчасову розмітку, а тут на безпеку насрати, собі теж трохи бампера вночі не зніс із за ..лядських перепадів у Юнівці. Їх то 100% могли згладити, але на то насрати нашим дорожникам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні