Найпопулярніші кліпи цього літа

0
-5
Найпопулярніші кліпи цього літа
Оприлюднено рейтинг найпопулярніших кліпів цього літа на YouTube, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на Лента.ру та прес-службу відеохостингу. Лідером серед них став відеоролик на пісню Despacito Луїса Фонсі.

Повідомляється, що з моменту публікації кліп встиг зібрати 3,6 мільярда переглядів, побивши світовий рекорд. А пісня була визнана найпопулярнішою на всіх стрімінгових сервісах.



Другу позицію рейтингу займає композиція Shape of You Еда Ширана. Замикає трійку лідерів відео на пісню Felices los 4 поп-співака Малума.



Також до першої десятки входять Mi Gente музикантів Віллі Вільяма і Джея Бальвіна, Rockabye британської електронної групи Clean Bandit, Swalla артистів Джейсона Деруло і Нікі Мінаж, Chantaje Шакіри, Ahora Dice Кріса Джедая, Escápate Conmigo пуерторіканського репера Wisin (Хуан Луна) і I'm the One у виконанні DJ Khaled, Джастіна Бібера, Ліл Вейна і Chance the Rapper.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні