--> Черговий конфлікт на Рівненщині поліції з бурштинокопачами не обійшовся без стрілянини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Черговий конфлікт на Рівненщині поліції з бурштинокопачами не обійшовся без стрілянини

0
-4
Черговий конфлікт на Рівненщині поліції з бурштинокопачами не обійшовся без стрілянини
У другій половині дня 7 вересня в селі Більська Воля Володимирецького району виник конфлікт між поліцією та незаконними старателями. Група бурштинокопачів у кількості понад 150 чоловік вчинила опір ті не давала правоохоронцям виконувати свої службові обов’язки.

Про це власкору IA ZIK повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Наразі встановлено, що місцеві лісники їхали тракторами на територію заповідника, аби ліквідувати наслідки розмиття ґрунту та засипати ями у місцях незаконного видобутку бурштину. Їм на заваді стали близько 40 бурштинокопачів, заблокувавши рух.

Працівники лісу викликали на допомогу поліцейських. У селі Більська Воля дорогу правоохоронцям перегородили близько 150 місцевих мешканців, які почали чинити супротив та кидати каміння у бік правоохоронців. Поліцейські використали пристрої для відстрілу гумовими кулями і балончики зі сльозогінним газом.

Наразі конфлікт вичерпано. Попередньо відомо, що повідомлень про потерпілих не надходило.

У поліції проводиться перевірка, за результатами якої прийматиметься процесуальне рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні