«Показувати закордонний паспорт – це для мене низько», - Ігор Палиця

10
-11
«Показувати закордонний паспорт – це для мене низько», - Ігор Палиця
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця підтвердив, що в робочий час буває у Швейцарії.

Про це він розповів під час прес-конференції 7 вересня.

«Так, я проводжу робочий час в Швейцарії, де знаходжусь на робочому місці, але при цьому все робиться, тому ніяких проблем. А чому ви вважаєте, що я повинен знаходитись на своєму робочому місці? Де так написано?» - заявив посадовець журналістам.

«Моє бачення – я повинен робити все для того, щоб збагачувати бюджет. Ваше бачення, що я не повинен покидати територію області. В вас – своє бачення, в мене – своє. Ви ж знаєте, що в мене в Швейцарії вчаться діти, живе колишня дружина. Тому, якщо я туди їжджу, ви вважаєте це погано?» - додав він.

Голова обласної ради заявив, що вирішуватиме робочі питання там, де перебуватиме на той момент.

«І повірте мені, я не буду питати ні в кого. А якщо людям щось не подобається, наступного разу нехай мене не обирають», - наголосив він.

Палиця резюмував: «Я готовий показати свій закордонний паспорт, але я вважаю це низьким рівнем, щоб я комусь звітувався про свої закордонні поїздки. Я готовий вам показати гроші, які йшли в чи з обласного бюджету, отоді я можу перед вами звітуватись».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
резюмую: плювати я хотів на народ та виборців, самі дурні що мене обрали, а я буду робити те що мені хочеться, чекайте наступних виборів, обирайте собі другого, а поки що гудбай, меня моя жінка чекає в Швейцарії...
Питання: Петрович, нах...й ти взагалі йшов ту обласну раду, якщо тобі плювати на людей, то сиди собі в Швейцарії там і балотуйся, морда ти жидівська...
Відповісти
Оце так обрали на свою голову царя...
Відповісти
Ну як? ковтнули ?
Відповісти
Цяця блін велика!!!Які недалекі отаке цабе вибрали?!Взагалі зазвізвіздівся...
Відповісти
Таки то правда.. Не за те стадо скакало по майданах щоб тепер серйозні шемазли з пейсами перед тим стадом розшаркувались та ще по роботах своїх (які самі собі видерли в дурнів) сиділи
Відповісти
Якій паспорт? ,в мене їх 10 .
Відповісти
Особливу подяку висловлюємо бабусям, які получили свої 500 грн і скачуть лавках...ах..який ж то він Файний..аяйяйййй....Пропоную їм взагалі заборонити голосувати
Відповісти
Шановні коментатори! Ми живемо в 21 столітті!! Де головне - результат, а не згаяні години. Сидіти з 09 до 18 з перер вом на обід і чортиків на листку малювати від нічого робити - це модель роботи в держструктурах. І всі Ви, чудово знаєте, що такі нюанс присутні.
Те, що Палиуч невигідних окрнмим політичним силам - то вже інше питання. Намагаючись його скомпрометувати не гребують ніякими методами. Дарма. Бруд, який вони кидають до нього може і не долетіти, а от на їхніх руках залишиться.
Відповісти
Для ДУМКИ - для лисого норми робочого часу і розпорядок робочого дня - вже не існують? То хай і зарплату йому нараховують по його результатах а не по табелі робочого часу... Всі повинні бути на роботі - від і до - а таке цабе хер клало на ці вимоги КЗОТу бо воно бачте деревяне..
Відповісти
Справа не в сидінні, а в ненависті до електорату, який же і вибрав цього хама. Ну а благодійність, так жид ніколи не дасть грошей просто так, завжди щось захоче взамін. Зараз- ваші душі, а через них - ваші землі, ваш дім ваш бізнес. А потім скаже, що він Бог і змусить молитися йому...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні