--> Смерть у луцькому тролейбусі: медики розповіли деталі трагедії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смерть у луцькому тролейбусі: медики розповіли деталі трагедії

0
12
Смерть у луцькому тролейбусі: медики розповіли деталі трагедії
Водій тролейбуса, в якому чоловіку стало зле самотужки намагався його врятувати, однак, побачивши карету "швидкої" він її зупинив та покликав медиків на допомогу.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у "Фейсбуці".

Нагадаємо, у вівторок, 5-го вересня, у тролейбусі №2 чоловіку стало зле. Коли транспортний засіб рухався вулицею Богдана Хмельницького чоловік втратив свідомість.

Тим часом тролейбус, у якому сталася пригода зупинив рух, водій намагався самотужки допомогти хворому, аж раптом побачив автомобіль екстреної медичної допомоги, миттєво відреагував і зупинив його.

В автомобілі фельдшерська бригада транспортувала важкохворого пацієнта до лікарні. Проте, медик не змогла не відреагувати на прохання про допомогу вмираючій людині. Перш за все фельдшер попросила дозволу у хворого та родичів, які його супроводжували, щоб надати допомогу іншій людині. Пацієнт, який знаходився у автомобілі "швидкої" був у важкому, але стабільному стані, і не заперечував.

Медик забігла в тролейбус до чоловіка, який був без свідомості. самостійно поклала його на підлогу і розпочала реанімаційні заходи.

На жаль, пасажири тролейбуса панічно розбіглися і допомагати взявся водій автомобіля "швидкої".

Згодом на місце події прибула лікарська бригада "швидкої" і продовжила реанімаційні заходи. Лише тоді фельдшер першої бригади повернувся до хворого, який був у автомобілі і транспортували його до лікарні.

На жаль, незважаючи на зусилля медиків, чоловіка, який був пасажиром тролейбуса врятувати не вдалося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні