Чому «Варта порядку» стежила за Ігорем Гузем

4
-6
Чому «Варта порядку» стежила за Ігорем Гузем
Журналіст Антон Бугайчук вважає, що «Варта порядку» стежила за нардепом Ігорем Гузем, бо він допомагав готувати «антиукропівські матеріали».

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, СБУ оприлюднила записи розмов членів громадського формування «Варти порядку» та фото, зроблені ними під час стеження за посадовцями і депутатами. На одній із світлин – нардеп Ігор Гузь з помічниками і журналістом Антоном Бугайчуком.

«На фотках я біля колишньої машини Ігоря Гузя. На другій поряд Гузь, помічник нардеп та майбутній голова Павлівської громади Андрій Сапожник і помічник Гузя Олександр Лавришик. Діло було 18 грудня 2016 року у Павлівській громаді (Іваничівський район). Тоді вибори виграв Андрій Сапожник, який набрав 57,3% (1698 голосів). Основний конкурент Микола Михняк від УКРОПу програв вибори набравши 35%», - пригадав журналіст.

«Мотивація стежити зрозуміла: перевірити рівень лояльності Гузя. Адже політик вирішив не тільки не виставляти спільного із УКРОПом кандидата, але і запросив на вибори "Самооборону Волині" для противаги "Варті порядку" і ОГП під час виборів. Ібо команда Палиці активно "засівала" округ і хотіла перемагати різними методами... У підсумку команда Гузя перемогла і нардеп показав, що він грає у власну гру, а не просто "ліг під Палицю"», - наголосив Антон Бугайчук.

«Чому сфоткали мене? Ймовірно, це гарний доказ для керівництва Варти, що Ігор Гузь з одного боку йде на контакт з УКРОПом, а з іншого допомагає мені готувати "антиукропівські" матеріали», - резюмував він.

СЛУХАТИ ПЕРШУ ЧАСТИНУ ЗАПИСІВ РОЗМОВ "ВАРТИ ПОРЯДКУ"

СЛУХАТИ ДРУГУ ЧАСТИНУ ЗАПИСІВ РОЗМОВ "ВАРТИ ПОРЯДКУ"


СЛУХАТИ ТРЕТЮ ЧАСТИНУ ЗАПИСІВ РОЗМОВ "ВАРТИ ПОРЯДКУ"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого не розумію! Якого милого Гузь з Палицею озера перепливають і шкіряться в фотокамери?
Відповісти
Бо плавати вміють.
Відповісти
кому воно потрібне те чудо?
Відповісти
Стільки уваги до нардепа.Аж заздрісно стає.Коли говорять про людину, та ще й успішного політика,це непросто так.Так,що добре ,що говорять про політика.Погано, коли мовчать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні