«У сурових традиціях соцреалізму», - Пустовіт про кіоск для ремонту взуття

1
6
«У сурових традиціях соцреалізму», - Пустовіт про кіоск для ремонту взуття
Виконувач повноважень міського голови Луцька Григорій Пустовіт назвав тимчасову споруду для ремонту взуття, що знаходиться на вулиці Федорова, 2а, прикладом «соціалістичного реалізму».

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцькради у середу, 6 вересня.

На розгляд виконкому виносили проект рішення про продовження договору на розміщення підприємцю Валерію Пахолюку стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (кіоску для ремонту взуття) на вул. Федорова, 2а.

За словами начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталії Рибай, об’єкт відповідає комплексній схемі, а також його затвердила відповідна робоча група.

«Робоча група позитивно сприйняла вишуканий естетизм даного МАФу. Він виконаний у сурових традиціях соціалістичного реалізму», - сказав Григорій Пустовіт.

Натомість із цими словами не погодився член виконкому Ігор Алексєєв.

«Будь-яка людина, яка забезпечує себе сама і дає кошти іншим – достойна поваги. Зробити магазинчик у стилі Версаль вона не зможе», - зазначив він.

У підсумку члени виконкому вирішили продовжити термін договору на розміщення кіоску для ремонту взуття терміном на три роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Версаль на треба, але і сувєтів теж.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні