Лучанин скаржиться на безвідповідальність перевізника маршрутки №4

3
0
Лучанин скаржиться на безвідповідальність перевізника маршрутки №4
Лучанин стверджує, що перевізник на маршрутіі №4 не дотримується встановлених графіків руху.

Про це написав Анатолій Кондратюк на веб-платформі "Відкрите місто".

За його словами, користуючись своїм монопольним становищем, перевізник, що надає послуги на маршруті № 4, надає їх неякісно, графіку руху не дотримується.

"4 вересня у районі "Вересневе" були відсутні перша та друга маршрутки (період часу з 7 год до 7-30 год.). В обідню пору, в районі ЛПЗ, маршрутка № 4 була відсутня в період часу з 13-35 год по 14-15 год", - пише Кондратюк.

Атакож додає, що така ситуація (принаймні 2-3 рази на тиждень) спостерігається упродовж останніх трьох тижнів, що свідчить, як про безвідповідальність перевізника, так і безконтрольність міської влади.

"Давно вже на часі відновлення руху маршрутки 9а через мікрорайон Вересневе. Дивись, наявність конкуренції, підвищила б і якість надання послуг", - підсумовує чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що в нас є відповідальні перевізники?!
Відповісти
Та да. З тим постійна проблема. З Мамсурова ввчереі нереально доїхати.
Відповісти
Постійно їздять лише три автобуси на маршруті де діваються всі інші? Чекати приходиться по 30-40 хв. Постійно звертаюсь зі скаргами в транспортний відділ та "15-80" (групу швидкого реагування) - реакції 0, а жіночка яка вказана перевізником взагалі постійно хамить і вибиває дзвінки. Витрачаю годину часу що б доїхати від домівки на роботу при цьому стоячи на одній нозі. Літом ходила пішки, на даний час з настанням сезону дощів це стає не можливим. Питання до місцевої влади:" для чого місту маршрут 4? І взагалі хтось слідкує за дотриманням графіку цим маршрутом?"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні