У ефірі відомого телешоу нагородили волинянина, який врятував двох дітей

1
9
У ефірі відомого телешоу нагородили волинянина, який врятував двох дітей
У новому телешоу «Сюрприз, сюрприз!», який виходить на телеканалі "СТБ" нагородили волинянина, який зупинив коня на скаку та врятував двох дітей.

Перший випуск «Сюрприз, сюрприз!» познайомив українців зi звичайними людьми, які зробили незвичайні вчинки. Один з них – Володимир Дудко з села Буцин Волинської області, - йдеться на сайті каналу "СТБ".

Бувши 15-річним хлопцем, ризикуючи життям, він відправився на допомогу чужим дітям.



Пригода трапилась 11 років тому. Бувши дитиною, він врятував ще двох дітей – дворічного Михайлика і трирічного Владика. Вся справа у тому, що малюки грали у возі, у який був запряжений кінь.

Несподівано тварина рвонула з місця, разом з дітьми. Шоковані батьки і всі, хто намагався втихомирити жеребця, успіху не здобули – тварина продовжувала мчати з величезною швидкістю нерівними дорогами села. Налякані малюки дивом залишалися живими..

Як тільки Володимир, який проїжджав зовсім поруч на велосипеді, зрозумів ситуацію та кинувся на допомогу. Більш того, йому єдиному це вдалося.

Просто у студії за порятунок власного життя його у черговий раз подякували ті самі Владик і Михайло, а також їх батьки. Сьогодні вони називають його ангелом-охоронцем.



На питання про мрії, Володимир чесно зізнався, що у родині не вистачає корови. Коштує вона близько 50 000 гривень – це непідйомна сума для батька трьох дітей.

Про що ще мріяв герой сюжету та що відбувалось в студії, детальніше дивіться у відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодчина!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні