--> На Волині водій «під мухою» протаранив легковик і втік | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині водій «під мухою» протаранив легковик і втік

1
3
На Волині водій «під мухою» протаранив легковик і втік
У Піддубцях в машину волинянина на великій швидкості в’їхав п’яний водій на авто з львівською реєстрацією.

На місце події викликали поліцію, чекати її довелось більше двох годин. У цей час винуватець ДТП втік на розбитому авто, - пишуть Волинські новини.

ДТП трапилося близько 16:20 4 вересня. Водій Volkswagen Passat Віталій розповідає про інцидент.

«Я їхав зі сторони Луцька, робив розворот і відчув сильний удар ззаду, машину аж відкинуло. Тут було 10 свідків , усі бачили це дійство. Попутні машини зупинилися допомогти, водія затримали, а той був п’яний, ледь говорив. Він летів на повній швидкості, навіть не збирався гальмувати», - каже постраждалий.

Зі слів Віталія, вік водія - близько 35 років. Він був за авто Mitsubishi Lancer срібного кольору. На місці події залишився відбитий номерний знак винуватця ДТП.

«Він усе розповідав, що стоматолог й хоче «вирішити» питання на місці. Машина в хлопця була сильно побита, номери львівські. Ми думали, що й тут дочекаємося поліції, але так як довго не їхали, то він ходив туди-сюди, а потім сів в машину й чкурнув на всій швидкості в сторону Дерно. Знайомі казали, що бачили, як летів якийсь із розбитим склом на швидкості десь в 160 кілометрів за годину», - додає Віталій.

Волинянин обурений, що поліція не їхала після виклику дві години й через таку халатність втік винуватець ДТП, який може накоїти ще чимало лиха.

Зі світлини видно, що дзвінок на 102 здійснили о 16:38, станом на 18:30 так і ніхто не під’їхав.

Дружина Віталія пані Галина каже, що з поліції все давали відмовки, мовляв, виїхало сім бригад і скоро будуть. Відтак, свідки роз’їхалися у своїх справах.

Близько 19:00 приїхали поліцейські з Луцького району, але ДТП не оформлюють. Мовляв, цю ділянку обслуговує «ЦУНАМІ» і Луцька патрульна поліція. Спілкуючись по рації правоохоронці так і не могли вияснити, хто має приїхати на місце аварії. Відтак, заміри здійснила бригада, яка приїхала з району, а машину забрали евакуатором.

Пані Галина каже, що ситуація дуже дивна, бо все схоже на те, що затримувати порушника й оформлювати ДТП навмисне не хотіли.

«Мабуть, він комусь там зуби вставляє із поліцейських, бо дві години не їхали, спихали один на одного хто має прибути й відтягували час. Як результат – порушник втік, а ДТП належним чином не оформлене», - каже постраждала жінка. Та дякує Богу, що чоловікову вдалося втримати машину, аби не розбитися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер чекаєм розслідувань від вас, журналісти Волинь 24. Надіюсь ви висвітлите всі подробиці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні