Подробиці аварії за участю поліцейських, яка сталася на кордоні Волині і Рівненщини

2
0
Подробиці аварії за участю поліцейських, яка сталася на кордоні Волині і Рівненщини
Щоб уникнути зіткнення з «Мерседесом» на кордоні Рівненщини та Волині, поліцейський скерував свою службову автівку на узбіччя і влетів у стовп.

Вночі 1 вересня на стаціонарному посту Цумань патрульні помітили автомобіль «Meрседес — Бенц» на іноземній реєстрації, - пише Рівне вечірнє.

Патрульна поліція Рівного повідомила, що водій "Мерседеса" порушував правила користування зовнішніми світловими приладами. Патрульні зупинили цей транспортний засіб. Під час спілкування з водієм побачили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Коли водію запропонували пройти тест на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці, він, очевидно, щоб уникнути відповідальності, різко зірвався з місця події і вже на посту створив декілька аварійних ситуацій.

Під час переслідування він грубо порушував правила переїзду залізничних перехресть, неодноразово порушував правила обгону, створював аварійні ситуації, а за попередніми даними швидкість, яку він набрав перевищувала 160-170 км на годину.

Автомобіль порушника, рухаючис, на повороті створив чергову аварійну ситуацію. Патрульний, котрий керував службовою автівкою, щоб уникнути зіткнення з автомобілем порушника, скерував автомобіль на узбіччя.

Автомобіль зіткнувся з електроопорою та отримав механічні пошкодження передньої частини. Потерпілих немає.

Проводиться службове розслідування. Вживаються заходи стосовно встановлення особи, яка утікала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коп все правильно зробив. Хоча треба було заїхати тому мудакові по саме не горюй.
Відповісти
"Вживаються заходи стосовно встановлення особи, яка утікала." - ось вам і "бляхи"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні