--> Олег Твердохліб може посмертно стати «Почесним громадянином Волині» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Олег Твердохліб може посмертно стати «Почесним громадянином Волині»

2
-3
Олег Твердохліб може посмертно стати «Почесним громадянином Волині»
Учаснику АТО Олегу Твердохлібу планують посмертно присвоїти звання «Почесний громадянин Волині».

Про це стало відомо 4 вересня під час засідання комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури, мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

За словами Олександра Курилюка, пропозиція про представлення кандидатури Олега Твердохліба до нагороди надійшла від Григорія Павловича – голови Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

«Людина поклала своє життя, хай не в бойових умовах, але стільки ран він отримав, скільки «гарячих точок» пройшов. Він завершив наш ЛНТУ і це дійсно людина з великої букви. Він не тільки допомагав учасникам АТО, а й боровся за справедливість», - наголосив голова комісії Петро Савчук.

Нагадаємо, Олег Твердохліб – боєць батальйону «Айдар», який останні роки боровся з онкологічною хворобою, у квітні помер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а навіщо це тепер йому? що Йому тепер з ваших регалій?... Там вже буде Бог судити
Відповісти
Просто_ГОНДОНИ!!! Всі гондони,які при владі знали,що Олег хворий страшною хворобою_рак. Гуня-хуюня піздів про присвоєння Героя.На тім і закінчилося.Тепер інші хуйопльоти хочуть,тільки хочуть присвоїти Почесного. Гондонами ви були,гондонами і поздихаєте. Олегу зараз потрібна тільки _МОЛИТВА! ЗА НЬОГО!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні