«Голова Камінь-Каширського пєрєц, йому нікого не треба», - Гунчик

2
0
«Голова Камінь-Каширського пєрєц, йому нікого не треба», - Гунчик
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив, що у Камінь-Каширському районі не створили жодної об’єднаної громади через небажання міського голови.

Про стало відомо у понеділок, 4 вересня, під час оперативної наради в ОДА.

«Мій рідний район, де я народився і виріс, не спромігся створити жодної громади. Крутий голова Камінь-Каширська сказав, що йому нікого не треба, бо він пєрєц. Осівці і Грудки ніхто не бере, бо вони бідні. У Камінь-Каширському ми побудували дороги, облаштували інфраструктуру за рахунок державного і обласного бюджетів. То зачєм об’єднуватися міському голові? Оце позиція моїх земляків», - обурився Володимир Гунчик.

За його словами, якби у Камінь-Каширському районі створили ОТГ, то це б дало більше можливостей будувати нові школи і не призводило б до ситуації, яка, зокрема, виникла у Стобихівці, де батьки 1 вересня не пустили дітей у навчальний заклад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все ясно. Банда)
Відповісти
Да не пєрєц він. А крикливе ЧМО.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні