--> Жінка виїхала на зустрічну смугу - подробиці аварії, в якій постраждало п’ятеро осіб | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка виїхала на зустрічну смугу - подробиці аварії, в якій постраждало п’ятеро осіб

0
2
Жінка виїхала на зустрічну смугу - подробиці аварії, в якій постраждало п’ятеро осіб
Вчора на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» сталася ДТП за участю трьох автомобілів, в якій постраждало 5 людей.

Деталі повідомляє ЧаРівне.

Як було встановлено слідчими, 39-річна жителька селища Клевань, керуючи автомобілем «Dacia», рухаючись автодорогою зі сторони Луцька поблизу селища Клевань здійснила виїзд на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2101», під керуванням 22-річного жителя села Золотолин Костопільського району.

Після зіткнення автомобіль «Dacia Logan» за інерцією занесло у вантажний автомобіль «КАМАЗ», яким керував 53-річний житель села Погулянка Волинської області, який рухався позаду ВАЗівки.

Унаслідок ДТП були травмовані водії легковиків та троє пасажирів автомобіля «ВАЗ 2101».

Водій автомобіля «Dacia Logan» з відкритою важкою черепно-мозковою травмою, переломом склепіння черепа та мозковою комою перебуває у реанімаційному відділенні Рівненської центральної міської лікарні.

Водія ВАЗівки, його пасажирів: 20-річну жительку села Застав’я Рівненського району, 47-річну жительку села Голишів та її 21-річну доньку із переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення Рівненської центральної районної лікарні.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпекидорожнього руху).

Обидва легкові транспортні засоби поміщені на штраф майданчик Рівненського районного відділення поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні