«Це привід щось в них попросити», - ректор луцького політеху про чиновників на шкільних лінійках

4
-4
«Це привід щось в них попросити», - ректор луцького політеху про чиновників на шкільних лінійках
Ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук не погоджується з тим, що формат шкільних лінійок потрібно кардинально змінювати.

Про це він розповів в ефірі ток-шоу «Протилежний погляд».

«Все ж таки були корисні моменти від присутності чиновників та меценатів на лінійках, адже це привід з ними тісніше поспілкуватися, привід щось попросити або отримати якусь експертну оцінку того, що стосується школи. А так, попробуй до того чиновника достукайся», - зауважив освітянин.

«Але безумовно совкових речей не повинно бути. Те, що одна з луцьких гімназій пішла іншим шляхом – це безперечно дуже добре», - додав він.

Нагадаємо, лучани вимагали заборонити чиновникам виступати на шкільних лінійках. В міській раді на прохання не відреагували, але гімназія №21 самостійно змінила формат свята Першого дзвоника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто вони такі, щоб у них просити. вони повиніі виконувати свою роботу.
Відповісти
А хапуга Савчук ще гірше за тих чиновників і достукатися до нього набагато важче, як до чиновників.
Відповісти
Ректор вишу міг би сказати щось розумніше, але ... І тут лизнув. Не дано людині. Не дано свинопасу. Свинопаси тільки можуть розсипати свиней перед бісером.
Відповісти
Студенти-першокурсники, запишіть цей висер вашого ректора, що в заголовку, в записники як цитату. Він буде з вами цілих 5 років і усі ці роки ви будете зустрічатись з подібними висерами з його вуст. На більше він не здатний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні