«Вивезти ринок на ЛПЗ – означає вбити підприємців», - активіст

31
3
«Вивезти ринок на ЛПЗ – означає вбити підприємців», - активіст
Міська рада повинна разом з підприємцями Старого ринку напрацювати спільне рішення щодо його долі, однак вивезення базару на ЛПЗ – не вихід.

Так вважає представник підприємців, голова обласної організації захисту прав малого і середнього бізнесу «Бізнес Волинь» Ігор Дильов, - пише «Конкурент».

«На круглому столі говорили про те, щоб на якийсь термін продовжити оренду, і за той час в робочих групах домовлятися про подальшу долю Старого ринку. Але, як бачимо, депутати вирішили все ж таки розірвати договір. І це найбільше було вмотивовано їхньою позицією щодо облспоживпсілки», - вважає активіст.

З його слів, підприємці візьмуть участь в усіх круглих столах та засіданнях робочих груп. Також найближчим часом ринок працюватиме у звичному режимі, однак його працівники все ж бояться, що рано чи пізно їх «викинуть».

«Хоча в рішенні виключені пункти про знесення, законодавство трактує, що металеві конструкції перебувають там незаконно, тому їхнє розташування треба буде узаконити. І якщо депутати справді за людей, але не мають чіткого плану, то в людей є побоювання, що їх змусять звільнити територію. Тому майбутнє дуже туманне», - наголошує Ігор Дильов.

«Якщо керуватися думкою про те, щоби вивозити підприємців на ЛПЗ, то це, по суті, вбити дрібного підприємця. Чи дбають депутати про підприємців – ми побачимо на комісії. Якщо ж йдеться про те, щоби викинути людей, будемо розбиратися. Люди згуртовуються, будуть іти далі у своїх прагненнях, будемо напрацьовувати якісь механізми», - додав він.

Нагадаємо 30 серпня на сесії Луцької міської ради депутати розірвали договір оренди з облспоживспілкою на ділянку, на якій знаходиться частина Старого ринку. Підприємці відреагували на таке рішення протестом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ринок однозначно потрібен, але не біля замку!
ЛПЗ - дещо далеко і незручно, а от по вулиці Ковельській чи Глушець в самий раз.
Відповісти
Зовсім не далеко, пустять кілька маршрутів нових (це знову робочі місця і податки) звільниться місце в центрі Луцька.
P.S. Шановні бариги, а ви не подумали, що ви заважаєте жителям навколишнів будинків? Тут люди живуть набагато раніше ніж утворилось це болото під назвою ринок.
Відповісти
Скільки вам говорити це очищають захаращену автостоянку. Це розвяже питання стихійних автостоянок в Старому місті , на вул Лесі Українки, біля Старого базару....
Відповісти
Скільки того Луцька, що далеко?! :) Досить вже!!!
Відповісти
А на ЛПЗ люди не живуть, бізнесу там нема, життя там пропало. Чи там їх теж всіх повбивали. Давайте залишимо той розсадник секонхенду, лому і залізяччя і циганський табір під самим центром міста зате невбємо купку підприємців. Просили навести порядок, це одна з основних артерій міста, на довно хватило? Не проїхати не пройти, автомобілі чуть не посеред дороги стоять.
Відповісти
Чому ви ГПЗ рахуєте за свинарник тоді як 33 квартал є гето для негрів
Відповісти
Ціни на нерухомість на 33ому найвищі. Значить там живуть багаті негри: баскетболісти, боксери, зірки шоубізу..;)
Відповісти
Огидно читати маніпулятивну риторику в публікаціях укропних медій про те, що ринок псує обличчя міста, що довкола ринку гори сміття, а довірливі громадяни, не схильні критично мислити і дати собі справу пройтися і на власні очі пересвідчитися, ковтають це лайно, навіть не понюхавши... Довкола ринку сміття тільки у баках і коло них - але то вже справа комунальників, які мають то всьо вчасно прибирати. Але комусь аж в паху свербить, аби скоріше звільнити територію під будмайданчик для власного бізнесу і для відкатів у кишені зацікавлених чиновників і дупу-татів
Відповісти
Ця тема не нова її ще покійний Кривицький піднімав але ніхто не наважувався, бо дійсно боялись, що лохторат втратят або велике обурення буде, а тут взяли і вирішують питання і це вже не важливо під яким прапором - треба брати і наводити порядок, а не боятись, що потім хтось, за щось не проголосує!
Відповісти
Давно пора мусорник з баригами розогнати
Відповісти
Бариги добре знали.що їх буди є незаконними, а тепер вимагають ввійти у їх становище та зберегти це гетто. ...
В Україні ігноруються поняття приватної власності. Власник сказав звільнити територію, і це має бути виконане беззаперечень.
Відповісти
А якщо не "вивезти" цей гадюшник з центру це означає вбити туризм у місті
Відповісти
а чому не страйкують підпиємці , яких надурив один з орендарів , продавши їм контейнера на ринку що на ЛПЗ,
Відповісти
Почнем з того, що це не підприємці, а спекулянти!!! Що вони виробляють? Тільки перепродують!!! Так що на цьому можна ставити крапку і спокійно переносити базар на вказане місце! А тим хто дійсно щось продає і це йому треба, то перейдуть куди вкажуть, бо іншого джерела існування не має і не качати права! А то їм тимчасово надали ділянку, вбрались в пір'я, а тепер права качають? Це анархія називається! Хто пам'ятає як ринок від Гостинця на Північний переносили - теж обурення було ого-го, а потім все стихло і ніхто не пікає, так і тут треба і крапка!!!
Відповісти
золоті слова. а то жують...
Відповісти
Ви дурне, як і ті, хто Вас підтримує. Ніхто не переносив від "Гостинцями" нічого!!!! Людей розганяють і вони шукають, де то подітися. Не знаєте деталей, не треба й гавкати! Не подобається Старий ринок, а як щодо тих, хто там постійно щось купує?! Варіть в свої торгові центри і платіть втридорога за те саме!
Відповісти
Скльки можна жувати... і продовжувати ту оренду, звикли жити в срачі і бятись щось змінити на краще.
Відповісти
Davayte rynok na LPZ. Ya zhyvu na LPZ - tut e misce pid rynok, ot yakraz naproty onkodyspansera, vul. Danshyna e velyka dilyanka, zarosla butyanom. Vulycya shyroka dobre parkuvatys. Doizd troleybusom - chekaem na vas. V centri diysno nema vam sho robyty. Kytayski rezunovi tapky , trusy i secondhend - to tovar necikavyy. Tam by pobuduvaty torgovu aleyu z butikamy i restoranamy. Oce super bulo by dlya mistyan i turystiv. A 33 kvartal - to daleko ne centr mista, LPZ nabagato blyzhche. LPZ ce perspektyvnyy rayon odnoznachno
Відповісти
Що їх слухати,треба як в Києві:дали час до такого числа,щоб з"їхали,а потім загнати бульдозери і все снести
Відповісти
зараз скільки нових технологій закупок, що нинішній ринок, це стиль 90 де люди зупинились в часі. А облспоживспілка потребує негайної реорганізції діяльності, інакше про неї забудуть та піде у небуття
Відповісти
на гпз
Відповісти
Нікого не слухати... Біля замку ринку не бути... Давним давно ця грязь віджила себе..., а об'їзна ,не так і далеко для цивільного ринку...
Відповісти
Нам цей геморой і рейвах на районі нафіг не потрібен!! Це болото, купа припаркованих раком авто, бруд, сміття, лайно і зараза, бариг всіх за межі міста, бидлобазар це позор для міста, думаю ніхто не вкакається сісти на маршрутку і потратити трошки більше часу в дорозі щоб провести ці незабутні години прогулянок цим брєдом який колись називався центральним ринком, БАРИГ ВСІХ ЗА МІСТО !!! так як в Одесі!!!
Відповісти
Спекулянти всі супермаркети , магазини, а бидло той хто ображає людей які виживають на цьому ринку.А туризм де ви його бачили? І кому він потрібний , якщо пенсіонер не може собі дозводити купити кілограм м' яса...
Відповісти
Базар був є і буде вже більше як півстоліття
Відповісти
Якщо не хочуть мати проблем хай краще людей не зачіпають
Відповісти
Ринки потрібно закрити всі. Це так звані місцеві смітники. Про яких безробітних Ми говоримо, на сьогодні на підприємствах Волині дефіцит. Робіть висновки хто там працює і як. Рівень цін вищий за ціни в магазинах де сплачують значно вищу оренду.
Відповісти
Ви спершу порівняйте ціни на ринках і в тц, а тоді ляпайте своїм язиком! Боже, які тупі люди живуть в моєму місті. Хай би вже Вам і Вам подібним хто рота закрив. На ринках, до речі, більшість людей з вищою освітою, а то й з двома. Мережеві магазини тримають олігархи, хочете годувати їх, вперед! Чи може Ви самі працюєте в такому і жаба давить, що підприємці працюють на себе, а не на дядюшку?!
Відповісти
В Ізраїлі біля Стіни Плача є риночки і малий бізнес процвітає.Повчіться в цивілізованих людей досвіду.А працьовитих людей баригами називати і бидлом то це свідчить про вашу культуру.То про яке туристичне місто ви говорите?Наведіть порядок в своїх головах.В когось не вистачає грошей за школу і комуналку заплатити,а ви про бари нові мрієте.Ясно що пишуть провокатори.
Відповісти
Базар ліквідувати насильно - бульдозерами і спецназом.
На місці базару розбити Співоче Поле, газони і канали.
Відповісти
Я думаю що ринок повинен бути де є , але зробити його чистим Які проблеми ? Хто проти чистого і комфортного ринку ?
Поставте як у Європі торгові кіоски , освітіть , приберіть і головне НЕ крадіть .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні