300 тисяч українців працюють у Польщі офіційно

2
-7
300 тисяч українців працюють у Польщі офіційно
У Польщі офіційно працює понад 270 тисяч українців. Про це повідомляє Польське радіо з посиланням на міністра сім'ї, праці і соціальної політики Польщі Ельжбету Рафальську.

За її словами, у червні до Установи соціального страхування Польщі зробили внески понад 270 тисяч працівників з України, в той час, як у кінці минулого року було зареєстровано понад 194 тисячі українців.

Найбільше застрахованих українців у Варшаві - приблизно 50 тисяч і Вроцлаві - 21 тисяча.

Міністр підкреслила, що працівники, які працевлаштувалися в Польщі офіційно, мають гарантії страхування від можливих хвороб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що менше 4% українців хотіли б працювати в Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дома не хочуть працювати, ліняться, згадують про вищу освіту. Зате забугром працюють по 16ть годин і живуть по двадцять чоловік в сараях,харчуються салом.
Відповісти
Ти придурок....за яку лінь ти говориш????.там як робиш то тобі платять за те....а не як в нас....робиш..робиш і маєш 3000 грн....не знаєш куди їх діти....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні