Роман Романюк розпочав флешмоб на підтримку підприємців Центрального ринку

10
-3
Роман Романюк розпочав флешмоб на підтримку підприємців Центрального ринку
Очільник обласного осередку "Солідарність" Роман Романюк розпочав флешмоб на підтримку підприємців Центрального ринку Луцька.

Про це він написав на своїй сторінці в "Фейсбуці".

"Під час сьогоднішньої обідньої перерви мав нагоду побувати на Центральному ринку та поспілкуватися з підприємцями. Наш діалог тільки підтвердив моє переконання в тому, що влада повинна запропонувати людям альтернативу та зважити на їх інтереси. Адже торгівля на Центральному ринку приносить прибуток сотням луцьких сімей", - написав він.

Окрім того, Роман Романюк закликав небайдужих допомогти підприємцям та сам розпочав флешмоб на їх підтримку.

"До слова, я з власної ініціативи підтримав підприємців. Зважаючи на те, що сьогодні – День знань, я придбав зошити та ручки, які передам першокласникам 25-ї школи. Пропоную своєрідний флешмоб на підтримку підприємців Центрального ринку.

Вкотре повторюю: інтереси громади повинні стояти на першому місці! Люди мають право працювати і заробляти кошти на існування!" - написав Роман Романюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як вже задовбали зі своїм ринком. Флешмоб, млять. Хайпожори.
Відповісти
за сьогодні нудить від того романюка. бачить конфлікт і піариться на ньому, бо більш нічого зробити не може, тільки бла-бла-бла. ти з людьми розрахуйся
Відповісти
Піарщик не добитий! Зошити воно купило, в школу занесло, що ж ти крім бла-бла-бла ще зробило корисного??
Відповісти
Мда, тільки вміє що піаритись на чужому горі... в принципі, як і його патрон, який під час війни збільшив свої статки...
Відповісти
Яке воно дурне....
Відповісти
перепрошую, але мене знудило.
Відповісти
Я лучанка , працюю вихователем у дит.садку , з/п невеличка постійно скупляюся на Центральному ринку, там доступні ціни і привітні продавці.Депутати не залиште простий люд , хай мають можливість купувати речі за доступними цінами.
Відповісти
І мене задовбав цей ринок
Відповісти
Шановний Романе Романюк,в інтересах громади,як Ви кажете,забрати цей смітник із історичної частини міста і перенести цей смердючий Шанхай в район ДПЗ!!! А він флеш-моб влаштував!!!
Відповісти
Гарна ідея. Теж купую на Старому, але те, що необхідно. Зручне розташування і приємні люди, в яких хочеться купувати знову.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні