У Володимирі незабаром запрацює реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю

0
-7
У Володимирі незабаром запрацює реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю
Реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю у Володимирі-Волинському запрацює з нового року.

Для нього виділили приміщення, яке розташоване у будівлі управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, - повідомляє "Володимир Media".

Проблемою для відкриття центру став пошук кадрів. Зокрема довго не могли знайти директора.

Однак нещодавно, очільника для такого закладу таки знайшли. На "оперативці" міський голова Петро Саганюк представив директора центру Олену Токарєву.

Основним завданням цього центру жінка називає, перш за все, допомогу батькам інформаційно.

"Планується робочий процес організувати таким чинм, щоб до нас могли звернутися дітки різновікових категорій. Зранку й до обіду займатимуться дітки дошкільного віку, а післяобідньої пори ті, які звільняться від навчального чи виховного процесу.

Окрім цього, ми намагатимемося організувати патронат сімей із першого дня народження дитинки із вадами здоров’я. Для цього складатимемо плани та маршрут розвитку дитини до певного віку", - розповіла Олена Токарєва.

Окрім того, за словами жінки, центр запрацює офіційно вже з нового року.

"Надіємося, що з нового року ми повноцінно запрацюємо. Звісно, не все залежатиме від мене особисто. Фінансування, реконструкція приміщення, наповнення відповідним реабілітаційним оснащенням є нині основними моментами, які впливають на подальшу роботу центру. Надіюся, що усі гуртом ми спрацюємо оперативно", - розповіла вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні