--> Розповіли, кого на «Ягодині» пропускають без черги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, кого на «Ягодині» пропускають без черги

4
-2
Розповіли, кого на «Ягодині» пропускають без черги
Стало відомо, кого пропускають через державний кордон на «Ягодині» без черги.

Про це йдеться на сайті ГУ Волинської митниці ДФС.

Транспортні засоби через держкордон пропускають у порядку черги, однак позачергово пропускають: важкохворих людей, дітей (віком до 2-х років); транспортні засоби, які прямують на підставі документів Червоного Хреста; організовані групи дітей; спеціальні поштові машини.

Також без черги пропускають: автобуси, що здійснюють регулярні перевезення пасажирів, а також організованих туристичних груп.

Також право проїхати без черги має автотранспорт з: товарами, необхідними для подолання наслідків стихійного лиха, аварій, катастроф, епідемій; що перевозить товари, які мають обмежений строк чи особливий режим зберігання, живих тварин; що перевозить органи та інші анатомічні матеріали людини для потреб трансплантації; що перевозить радіоактивні матеріали, фото-, аудіо- і відеоматеріали для засобів масової інформації; військові команди та вантажі; рятувальні та аварійні команди; що перевозить гуманітарну та технічну допомогу, яка слідує за процедурою міжнародних дорожніх перевезень (МДП).

Перетнути держкордон без черги можуть також особи, що прямують за засвідченими у встановленому порядку телеграмами у зв'язку зі смертю, важкою хворобою близьких родичів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віз нещодавно дітей автобусом,підійшовши до прикордонника та попросивши запустити мене на термінал,почув відповідь "термінал переповнений і мені по барабану що ти везеш дітей" хоча на самому терміналі стояв один автобус....
Відповісти
Ми теж їхали через кордон і нас не пропустили. А знаєте чому? Тому що деякі "хитрожопі українці",брали і беруть своїх дітей і перевозять контрабанду, щоб швидше було.
Відповісти
Не смішіть.. усі знають кого вони без черги пропускають! Рейсові автобуси стоять по 13-15 годин в черзі!
Відповісти
Напевно автор статті ніколи не їздив за кордон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні