--> У Ковелі знову розтрощили вуличну бібліотеку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі знову розтрощили вуличну бібліотеку

1
3
У Ковелі знову розтрощили вуличну бібліотеку
У Ковелі знову поламали вуличну зону буккросингу.

Про це повідомляє у "Фейсбуці" Ілля Волинський.

Нагадаємо, нещодавно небайдужі ковельчани відремонтували зону буккросингу, які поламали та сплюндрували вандали. Тоді навіть з'явилась пропозиція про те, щоб перенести "підкову" в інше місце, де вона буде під наглядом, аби вуличні хулігани не могли її зруйнувати.

Наразі ж волиняни стверджують, що зону буккросингу знову поламали. Зокрема в підкові строщили дверцята.

"Сьогодні ішовши разом з друзями ми побачили таку картину - дверці на підкові зламані. Хочеться спитатись у влади: ви будете постійно її ремонтувати? Вам нема куди гроші діти? Невже ви не розумієте, що це місце де збирається БИДЛО ( звісно говорю не про всіх) і саме вони руйнують це все!!!" - написав Ілля Волинський.

"Цього разу на те, що це вітер зламав - списати не вийде.... Я гадаю тут не потрібно бути професором щоб зрозуміти, що такій зоні потрібен нагляд! Це елементарно... Тому я прошу владу звернути на це увагу і прозвітувати!" - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
згоден з Волинським - мєстне бидло там пастаяно збирається. до сраки те ремонтування. вони і в іншому місці його розвалять..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні