Гігантського Шевченка у Ковелі одягнуть у вишиванку

1
-2
Гігантського Шевченка у Ковелі одягнуть у вишиванку
Найвищий у світі пам’ятник Тарасу Шевченку в Ковелі одягнуть у національне вбрання.

Сорочку для Кобзаря вишиватимуть протягом року, а долучитися до акції зможе кожен охочий: патріотичний проект ГО “Велика ідея” стартував на березі Турії, - йдеться на сайті Волинського телебачення.

Втілити проект громадським активістам допоможуть міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та місцеве представництво служби зайнятості.

«Ми хотіли зробити щось таке, що об’єднає ковельчан довкола створення національної ідеї, щоб вона об’єднала якомога більше ковельчан. Проект плануємо на рік. Вишивати будуть наші ковельські вишивальниці, а також люди, які побажають долучитись до такої акції. А крайку довжиною 8 метрів ми передали для вишивання навчальним закладам міста, щоб протягом навчального року діти, студенти могли долучитися до акції» – розповіла голова ГО “Велика ідея” Людмила Савина-Зубарєва.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде, як в Ріо Ісус)))) тільки то Григорович в Ковелі)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні