Facebook щодня блокує мільйон акаунтів

0
5
Facebook щодня блокує мільйон акаунтів
Служба безпеки соціальної мережі Facebook щодня закриває 1 млн акаунтів, більшість з яких створені спамерами, шахраями і людьми, які що розпалюють ненависть.

Про це в інтерв'ю CNBC розповів керівник відділу безпеки соцмережі Алекс Стамос, - пише Кореспондент.НЕТ.

Однак з огляду на те, що Facebook користуються більш як 2 млрд людей, його розробникам все одно не вдається ліквідовувати всі потенційні "загрозливі суб'єкти". До того ж вони іноді видаляють акаунти, фото, відео або повідомлення, які не становлять небезпеки.

"Коли доводиться справлятися з мільйонами і мільйонами взаємодій щодня, не виходить працювати без помилкових спрацьовувань", - поскаржився Стамос.

Але він наголосив, що навіть коли відбуваються якісь проблеми з видаленням контенту, який не мав загрози - то це швидше технічні проблеми впровадження політики безпеки, а не недоліки самих правил.

Так Стамос відповів на критичні зауваження про те, що правила для видалення контенту в Facebook занадто довільні. До того ж він зазначив, що соцмережі доводиться брати до уваги законодавство багатьох країн, користувачі з яких мають свої профілі.

"У деяких державах дуже складно визначити поняття хейтерства", - пояснив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні