Харків’янин замовив вбивство своєї собаки

0
0
Харків’янин замовив вбивство своєї собаки
У Харкові судитимуть чоловіка, який найняв місцевого жителя для вбивства своєї собаки.

Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Харківська прокуратура затвердила та направила до суду два обвинувальні акти за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Зазначається, що у липні цього року один із мешканців Харкова найняв місцевого п'яничку для вбивства своєї собаки та навіть видав знаряддя злочину - молоток. У якості винагороди пообіцяв пляшку горілки.

Виконавець тримав вівчарку за ошийник та бив по голові молотком.

Одна з сусідок почула скавчання тварини. Жінка вийшла на вулицю та стала свідком вбивства. Вона викликала зоозахисників та поліцію.

"Врятувати вівчарку не вдалося. За висновками експертного дослідження смерть собаки настала в результаті черепно-мозкової травми, яка була нанесена тупим твердим предметом у ділянці голови та шиї, а нанесені рани спричинили тяжкі страждання тварині перед смертю", - зазначили в прокуратурі.

Господар собаки так і не зміг зрозуміло сформулювати причину, через яку вирішив позбавитися тварини та ще й у такий жахливий спосіб.

Наразі 40-річному харків'янину, який замовив вбивство власної собаки, інкримінується підбурювання та пособництво в знущанні над твариною (ч.ч. 4,5 ст. 27, ч. 1 ст. 299 КК України), а 51-річному виконавцю - знущання над твариною (ч. 1 ст. 299 КК України).

Нагадаємо, що на початку серпня набув чинності закон про відповідальність за жорстоке поводження з тваринами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні