--> «Луцьксантехмонтаж №536» виграв суперкубок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Луцьксантехмонтаж №536» виграв суперкубок

1
5
«Луцьксантехмонтаж №536» виграв суперкубок
Незадовго до старту нового Чемпіонату Волині серед команд вищої ліги вже стало доброю традицією розпочинати сезон матчем на Суперкубок. Цього разу в двобої за почесний трофей зійшлися чемпіон та володар Кубка – «Луцьксантехмонтаж №536» (Луцьк) та «ДЮСШ-ВІК» (Володимир-Волинський).

Матч відбувся на нововолинському стадіоні «Шахтар» 27 серпня, у день, коли Місто гірників відзначало 67-річчя з моменту заснування та професійне свято шахтарів.Тож на найголовнішій спортивній арені зібралося чимало шанувальників футболу, аби насолодитися видовищною та безкомпромісною грою двох гідних суперників.



Початок був за номінальними господарями – «Луцьксантехмонтаж №536» розіграв блискучу багатоходову комбінацію, і на 9 хвилині із меж карного майданчика влучно пробив Андрій Пушкарчук.

Рахунок став нічийним за доволі курйозного випадку: внаслідок непорозуміння між луцькими голкіпером та захисником гравець від «ДЮСШ-ВІК» Вадим Могилецький перехопив м’яч і на 20 хвилині спокійно вразив незахищені ворота – 1:1.



Та недовго трималася рівновага на табло: вже на 22 хвилині Андрій Кодлубай потужним пострілом у ближню «дев’ятку» знову виводить вперед «Луцьксантехмонтаж №536». А зняв усі питання про володаря почесного трофею досвідчений Тарас Кабанов, який на 56 хвилині матчу невідпорним ударом по воротах замкнув націлений пас партнерів.

Потім гра перейшла в позиційну боротьбу з рівними шансами на успіх як футболістів із Луцька, так і їхніх візаві з Княжого міста. Обидві команди за будь-яку ціну намагалися змінити хід подій на полі, тож грішили порушеннями правил.

Цілком справедливе вилучення арбітром Володимиром Журибідою лучанина Юрія Дмитрука на 88 хвилині поєдинку стало цьому підтвердженням: чим менше часу залишалося до фінального свистка, тим менше сил у спортсменів, і як наслідок – фоли в епізодах, коли без них можна було обійтися...



Отже, «Луцьксантехмонтаж №536» з рахунком 3:1 виграв Суперкубок. Кращими гравцями поєдинку в лучан визнано Андрія Кодлубая, а серед володимир-волинських футболістів – Вадима Могилецького.

Матч за Суперкубок у Нововолинську став справжньою окрасою всіх святкових заходів у Місті шахтарів, де багато робиться для розвитку та популяризації аматорського та дитячо-юнацького футболу. Саме тому заступник голови Федерації футболу Василь Кохановський вручив почесну відзнаку Нововолинському міському голові Віктору Сапожнікову.

Також за значні успіхи в спорті вручено нагороди президенту «Луцьксантехмонтаж №536» Ігорю Чорнусі та президенту «ДЮСШ-
ВІК» Валерію Кошельнику.
А найголовніший трофей сезону – чудовий Суперкубок – знову завоювала луцька команда, яка із позитивним настроєм готується до календарних матчів Чемпіонату 2017-2018 рр., які розпочинаються на початку вересня.

Як і в попередні роки, президент клубу та гендиректор підприємства «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха ставить перед собою максимальні завдання. Як у будівельній галузі, так і в спорті.



Сергій ШЕВЕЛЮК.
На фото Юрія ЯКОВЮКА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за новина...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні