Фітнес-тренер із Луцька організовує унікальний марафон в Інстаграмі

4
9
Фітнес-тренер із Луцька організовує унікальний марафон в Інстаграмі
Фітнес-тренер Ольга Халюкова (на фото) організовує в інтернеті унікальний марофон: дистанційний груповий фітнес-марафон Halyukova_FitnessProject, який триватиме чотири тижні.

Він проходитиме на офіційній сторінці проекту в Інстаграм, - пише VIP.

Організатор марафону - фітрен-тренер Ольга Халюкова, яка раніше жила і працювала у місті Луцьку, а тепер працює у Києві.

Учасники марафону після реєстрації отримують доступ до закритої сторінці марафону в Інстаграмі. Якщо ж у вас немає Інстаграму, можна отримувати інструкції / тренування / завдання на пошту.

Тренування розроблені для домашніх умов. Основна їх мета - поліпшити витривалість, підтягнути тіло, привести м'язи в тонус і спалити підшкірний жир.

Командний дух, чарівні стусани від організаторів, а також відповіді на питання, що з'являються в ході фітнес-марафону, допоможуть не зійти зі шляху завчасно. А тим, хто хоче боротися не тільки за гарне тіло, а й цінні призи, протягом марафону потрібно буде виконувати щоденні завдання і звітувати про їх виконання. За ці завдання учасники будуть отримувати бали.

ЩО ТИ ОТРИМАЄШ?

Забійні тренування від Олі Халюкової. Рекомендації з правильного харчування. Щодня будуть публікуватись нові здорові рецепти, які допоможуть урізноманітнити раціон.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

Після оплати участі у марафоні вам відкриють доступ до офіційної сторінки марафону в Інстаграмі. Під час марафону організатори відповідатимуть на всі запитання учасників. Щоб поборотися за головні призи, потрібно буде виконувати щотижневі завдання.

ГОЛОВНІ ПРИЗИ

1 МІСЦЕ - Мультиварки

2 МІСЦЕ - TRX

3 МІСЦЕ - PROTEIN GOLD STANDARD 2.2 KG

4 МІСЦЕ - BLENDER BOTTLE PAK

5 МІСЦЕ - ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ XIAOMI

Офіційний партнер INFIT надає ще трьом учасницям, які набрали найбільшу кількість балів, спеціальні призи від компанії Puritans Pride - відомого виробника вітамінів, харчових добавок і багатьох інших продуктів для здоров'я.

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

- Я з Варшави, Риму, Таїланду або ще звідкись. Можу я взяти участь у марафоні?

- Так звичайно. Це онлайн проект, в якому немає географічних кордонів. Всі матеріали ви будете отримувати електронною поштою або на сторінці в Інстаграмі.

- Чи обов'язково відвідувати тренажерний зал?

- Ні, не обов'язково. Тренування можна виконувати в будь-якому зручному для Вас місці.

- Скільки буде тренувань в тиждень і яка їх тривалість?


- 6 тренувань в тиждень тривалістю від 25 до 60 хвилин, залежно від вашої підготовки.

- Я на грудному вигодовуванні. Можу я взяти участь?

- Так, але обов'язково вкажіть цей момент.

- Як потрапити в проект?

- Напишіть на пошту halyukova.fitnessproject@gmail.com Вам скинуть детальний опис марафону і реквізити для оплати участі. Вся інформація про тренування і завдання буде публікуватися сторінці Інстаграм, або, якщо потрібно, буде відправлятися Вам особисто на пошту.

- Як обиратимуть переможців?

- Протягом усього марафону вам потрібно буде виконувати тренування і додаткові завдання, за виконання яких ви будете отримувати бали.

По закінченню марафону наше журі, до складу якого входять організатори проекту - Оля Халюкова і 2 партнера з Infit.com.ua, виберуть 10 кращих трансформацій. Ці колажі будуть опубліковані на сторінці марафону і ви, учасники, будете голосувати лайками. 5 фото, які наберуть найбільшу кількість лайків і будуть переможцями.

Якщо ж кількість лайків однакова, або будуть інші спірні питання, організатори будуть враховувати вашу активність під час марафону, дивитися за підрахунками балів. Три учасниці, які набрали більшу кількість балів отримають спеціальний приз від Infit.com.ua

ОБМЕЖЕННЯ

Вагітність і перші два триместри після пологів, цукровий діабет, гормональні збої, захворювання серця, судин і проблеми з кров'яним тиском. Захворювання суглобів, хребта та інші проблеми зі здоров'ям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о. треба записатися. а то з дитинкою нікуди не вилізеш....
Відповісти
О, нарешті фітнесс марафони й до нас дістались. Дуже популярна штука в Європі. Особливо подобається, що не вимагає багато часу і можна тренуватись в домашніх умовах, та й призи непогані.
Відповісти
Вже брала участь в марафоні від Олі Халюкової і залишилась дуже задоволена.Нарешті знову марафон!
Відповісти
Приймала участь в марафоні) Дуже задоволена, Олічка крутий тренер, заряджає енергією і мотивацією!Тому рекомендую!)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні