Адвокат заперечив адресу Януковича, яку «злив» Кобзон

0
2
Адвокат заперечив адресу Януковича, яку «злив» Кобзон
Інформація, яку поширив Йосиф Кобзон щодо місця проживання у Московській області екс-президента України Віктора Януковича, не відповідає дійсності.

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив адвокат Віталій Сердюк, пише УНІАН.

На питання про те, чи може Віталій Сердюк підтвердити, що Віктор Янукович наразі проживає по вул. Лісовій, 25, в селі Баковка Московської області, адвокат відповів:

"Адреса не відповідає дійсності. Адреса, що повністю збігається з його місцем проживання – це Ростов-на-Дону, вул. Яременка, 81, тому вся інформація, що розповсюджувалась останнім часом, не відповідає дійсності. Та адреса (в Ростові-на-Дону, - Ред.) підтверджена, туди їздили багато разів журналісти, надані всі документи. Тому та адреса, яка була розповсюджена Йосифом Кобзоном, є фейком", - зазначив адвокат.

Раніше Кобзон заявив, що колишній український президент Віктор Янукович живе з ним по сусідству: в селищі Баковка Одинцовського району Московської області. Журналісти знайшли нібито особняк екс-глави держави, цю інформацію підтвердили його сусіди.



Теги: янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні