До Луцька приїде Василь Вірастюк

0
1
До Луцька приїде Василь Вірастюк
Лучан запрошують на командний чемпіонат України зі стронгмену.

З нагоди Дня міста 25 серпня у Луцьку відбудеться наймасовіший командний турнір українських стронгменів – «Командний чемпіонат України 2017», - повідомляє "Район.Луцьк".

У боротьбі за звання найсильнішої команди країни позмагаються шість українських збірних та гості з Польщі. Змагання відбуватимуться навпроти головного корпусу СНУ імені Лесі Українки з 15:00 до 19:00.

Як повідомили організатори, турнір збере 7 команд стронгменів, в кожній з яких по 4 атлети у трьох різних вагових категоріях (до 95, до 110 і більше 110 кг).

До Луцька завітають збірні: Києва, Львова, Київської області, Чернівецької області, Івано-Франківської області, Львівської області та збірна Польщі.

Судити змагання буде чемпіон світу Володимир Рекша, а головним рефері буде заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина планети» - Василь Вірастюк.

Учасники змагатимуться у вправах:

«Арм овер Арм» (перетягування вантажівки вагою 8 000 кг);
Естафета: супер Йок 380 кг + шилд + колесо 5 обертів + тімбер 330;
Естафета: Дамбл 75 кг + дамбл 85 кг + аксель 120 кг + аксель 130 кг+ лог 140 кг + лог 150 кг;
Естафета: Прогулянка Фермер 140 кг в кожну руку/4 х 20 м;
Перекидання Пальців;
Тяга платформи з легковим авто вдвох;
У рамках заходу відбудеться показове перетягування трактора FENDT (12 тонн).

За словами організаторів, захід продемонструє силу та єдність української нації, представники якої неодноразово ставали найсильнішими людьми планети.

Окрім турніру на глядачів чекають цікаві конкурси з хорошими подарунками від партнерів свята. Також глядачі отримають можливість показати свої богатирські здібності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні