--> До Дня Незалежності усі військові в зоні АТО отримають премію, - Полторак | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До Дня Незалежності усі військові в зоні АТО отримають премію, - Полторак

0
7
До Дня Незалежності усі військові в зоні АТО отримають премію, - Полторак
Міністр оборони України з нагоди Дня Незалежності нагородив 1650 військовослужбовців у зоні АТО відзнаками. Окрім цього весь особовий склад, який перебуває на передовій, нагородять преміями у 1000 грн. Про це 23 серпня повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

«З нагоди найголовнішого свята – Дня Незалежності України – за рішенням Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака заохочено відомчими нагородами та відзнаками 1650 військовослужбовців Збройних Сил України, які несуть службу в районі проведення АТО», – йдеться у повідомленні Міноборони.

Там також уточнили, що відзнаки та нагороди військовослужбовцям вже вручили мобільні групи, до складу яких увійшли заступники міністра оборони та керівники відомчих підрозділів.

Окрім цього, як зазначили у прес-службі Міноборони, Степан Полторак також підписав наказ про «заохочення усього особового складу, який знаходиться на лінії зіткнення, грошовою премією у розмірі 1000 гривень на честь свята».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні