--> «Номер жетона, бл***!» – у Франківську п’яна «розбиралася» із поліцією | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Номер жетона, бл***!» – у Франківську п’яна «розбиралася» із поліцією

1
4
«Номер жетона, бл***!» – у Франківську п’яна «розбиралася» із поліцією
19 серпня на 102 надійшло повідомлення, що водій автомобіля Nissan Juke може керувати у стані алкогольного сп’яніння.

Згодом екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль, який був в орієнтуванні, - пише Галка.

За кермом сидів чоловік, а на його колінах була голова жінки. На запитання інспектора, що трапилось, жінка відповіла, що вона плаче, інформує прес-служба франківської патрульної поліції.

Патрульні побачили, що водій має ознаки алкогольного сп’яніння. Та чоловік заперечив і припустив, що запах алкоголю йде від жінки.

Під час спілкування водій різко здійснив рух і виїхав на тротуар, де і зупинився. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився. На нього винесли постанову за ст. 122 КУпАП (порушення правил зупинки і стоянки) та склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння або відмова від проходження медичного огляду).

В той час жінка вживала нецензурну лексику та ображала патрульних. Погрожувала, що наступного дня їх звільнять з роботи. За дрібне хуліганство поліціанти склали на на жінку адмінпротокол за ст. 173 КУпАП. Згодом вона заявила, що інспектор патрульної поліції вкрала у неї ювелірні вироби.

До слова, наступного дня екіпаж патрульної поліції зупинив той самий Nissan Juke за порушення ПДР. За кермом сидів уже знайомий водій – він знову відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння та отримав протокол за ст. 130 КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну прааильно, дідуся-бабусю за торгівлю яблуками вони швидко заломають.А тут двіччі спіймали пяним, і няньчаться з ним...З такими "успіхами" нова поліція скотиться до рівня ментів,і далі....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні