--> На свята волинян просять придивлятись до підозрілих людей і речей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На свята волинян просять придивлятись до підозрілих людей і речей

1
0
На свята волинян просять придивлятись до підозрілих людей і речей
На День Незалежності Служба безпеки України просить волинян бути пильними і звертати увагу на підозрілі предмети.

Про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби просять повідомляти правоохоронців, - повідомляє прес-служба відомства.

«Для запобігання можливим провокаціям та протиправним діянням волинські правоохоронці нестимуть службу в посиленому цілодобовому режимі у місцях масових зібрань людей.

Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади та управління», - йдеться у повідомленні.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просять анонімно повідомити про це до Управління СБ України у Волинській області за номером гарячої лінії 0332-24-40-25, 097-7-911-911 або на електронну поштову скриньку usbu_vol@ssu.gov.ua .

Інформація, що надійде до Служби безпеки України, буде перевірена.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Альо, СБУ? Бачив депутата Вiтко. Шось вiн був пiдозрiло тверезий сьогодня зранку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні