--> Партія «Солідарність» долучилась до святкування Дня Прапора у Луцьку* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Партія «Солідарність» долучилась до святкування Дня Прапора у Луцьку*

0
3
Партія «Солідарність» долучилась до святкування Дня Прапора у Луцьку*
Партія "Солідарність" долучилась до святкових урочистостей у День Прапора.

Від восьмої ранку біля Волинської ОДА було людно. Представники влади та громадськості прийшли відзначити державне свято. Під звуки Державного Гімну юні патріоти разом із майбутніми захисниками нашої країни підняли Державний Прапор України та засвідчили шану національному символу держави.

До дійства долучилися і представники Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Зокрема, присутніми на урочистостях були очільник обласного осередку Партії Роман Романюк, голова Луцької міської організації Партії Петро Нестерук, керівник секретаріату Партії Олександр Тарасюк, член фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді Андрій Авраменко, активний член Партії Борис Дєчев.

«Наш стяг неповторний. Прапор – це душа українського народу, його багатовікова історія, його випробування та перемоги, його дух та його сила. Зі стягом ми здобували власну незалежність, із ним ми виборювали право називатися нацією під час Майдану, стяг майорить на східному рубежі нашої держави, де її найкращі сини захищають наш мир та спокій.

Сьогодні бажаю кожному з нас міцного здоров’я, миру та віри в світле майбутнє нашої рідної України! Нехай Державний Прапор надихає нас до нових звершень на благо Батьківщини!» – привітав краян зі святом голова Волинської обласної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк.

Із вітальним словом до волинян звернувся голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

«Вже доброю традицією стає напередодні Дня Незалежності України піднімати український прапор – символ нашої держави, гордість кожного українця. Ми бачимо, з якою повагою українці сьогодні ставляться до державної символіки. Сьогодні по всій країні ми віддаємо шану й честь тим, хто піднімає Державний Стяг, стаючи струнко, піднімаючи високо голови.

Тож пам’ятаймо тих, хто сьогодні бореться з право стояти під українським прапором, хто робить усе можливе для того, щоб незалежна Україна стала гідною сестрою країн європейської спільноти. Ми сьогодні з гордістю можемо сказати: україна відбулася, Україна є і буде вільна, незалежна, соборна під великим національним синьо-жовтим прапором», – звернувся до волинян Володимир Гунчик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні