--> Мистецьке вітання бійцям АТО з нагоди Дня Незалежності України* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мистецьке вітання бійцям АТО з нагоди Дня Незалежності України*

3
2
Мистецьке вітання бійцям АТО з нагоди Дня Незалежності України*
Напередодні Дня Незалежності України, в рамках проекту «Мистецька
терапія», який реалізовує обласний благодійний фонд «Рідна Волинь» за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, відбувся святковий концерт для бійців АТО, що знаходяться на лікуванні в обласному госпіталі інвалідів.



Своє професійне мистецтво і гарний настрій для поранених бійців,
ветеранів другої світової війни, ветеранів української повстанської армії і для усього медперсоналу цього лікувального закладу створювали військовий духовий оркестр Луцького прикордонного загону під орудою Петра Лукавого, відома бандуристка – лауреат міжнародних та всеукраїнських фестивалів і конкурсів Ірина Котлицька, лауреат всеукраїнських фестивалів художньої
самодіяльності Наталя Вітовська.



Усі, хто мав можливість бути на концерті, щирими оплесками вітали
артистів, які демонстрували своє артистичне мистецтво і
професійною грою духовно сприяли покращенню психологічного стану не
тільки поранених воїнів, але і всіх, хто знаходився у залі.
Неодноразово вдячні глядачі нагороджували артистів вигуком «Браво!», а прем’єру пісні «Пісня про Луцьк», на музику Анатолія Міронова і вірші Віталія Іваницького у чудовому виконанні соліста військового оркестру Миколи Синюка, усі присутні сприйняли по особливому тепло і привітали творців та виконавців бурхливими оплесками.



Митці бажали усім миру і спокою в Україні, вдало полікувати свої недуги та повертатися до своїх родин здоровими.

Головний лікар госпіталю інвалідів Тетяна Масікова привітала усіх з наступаючим святом Дня Незалежності України, побажала усім якнайшвидшого одужання та подякувала артистам і організаторам за цей гарний мистецький дарунок напередодні найважливішого свята нашої держави.

Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов теж привітав усіх присутніх з Днем Незалежності України і запевнив, що благодійна програма «Мистецька терапія» в обласному госпіталі інвалідів і далі буде продовжуватися, бо вона повертає солдат не до реалій війни, а до мирного життя, позитивно допомагає їм відновлювати душевну рівновагу і є хорошою підмогою у лікувальній терапії.



Продовженням створення гарного настрою був приємний сюрприз для усіх, хто з різних причин не зміг прийти на концерт у зал, - військовий духовий оркестр Луцького прикордонного загону з музичною концертною програмою виступив на вулиці перед приміщенням обласного госпіталю, де вдячні глядачі з вікон аплодували артистам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудовий концерт! МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
СУПЕР!!! КОНЦЕРТ СУПЕР!!!
Відповісти
СУПЕР!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні