--> «З Україною в серці»: в окупованому Севастополі влаштували патріотичний флешмоб | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«З Україною в серці»: в окупованому Севастополі влаштували патріотичний флешмоб

0
16
«З Україною в серці»: в окупованому Севастополі влаштували патріотичний флешмоб
У Севастополі відбувся патріотичний флешмоб до Дня прапора України.

Чоловіки та жінки, одягнені у жовте та блакитне, вітали Україну з Днем державного прапора та прийдешнім Днем Незалежності. Фото виклала на сторінці у "Фейсбук" користувачка Тетяна Москаленко, - пише УНІАН.

"Вітаємо нашу Україну з Днем Прапора і Днем Незалежності!!! З тобою в серці", - написала вона.

Користувачка Lara Mos розповіла, що учасники акції просто подзвонили друзям, друзям друзів і їхнім знайомим і запропонували сфотографуватися в центрі Севастополя, щоб показати, що в Криму є справжні патріоти України і що "не можна материковим українцям відмовлятися від Криму".

За її словами, багато людей познайомилися одразу на місці.

"Багато хто хотів, але не змогли прийти по ряду життєвих обставин, були і такі, хто відверто побоявся, хоч і уболіває, були і такі, котрі пізніше журились, що не знали про флешмоб", - додала вона.

Більшість флешмобівців прийшли на місце зустрічі вже у відповідній екіпіровці, деякі переодягалися вже на місці. Подібне скупчення синьо-жовтих кольорів викликало в оточуючих неоднозначну реакцію -
від схвальних усмішок до ненависті і панічного страху.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні