Волинські будівельники не спокусились на 10 мільйонів доларів за ремонт амбулаторій

1
10
Волинські будівельники не спокусились на 10 мільйонів доларів за ремонт амбулаторій
Волинські будівельники не зголошуються на участь у тендерах на реконструкцію сільських амбулаторій.

І це при тому, що Світовий банк виділяє на ремонт аж 10 мільйонів доларів.

Про реалізацію субпроекту Світового банку і Міністерства охорони здоров’я «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» говорили у Волинській ОДА, - йдеться на сайті відомства.

Зі слів консультанта з управління Субпроектом Марії Адамчук, найважчим етапом є реконструкція та капітальний ремонт об’єктів під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

Наразі оголошено два тендери на будівельно-ремонтні роботи, однак будівельні компанії не надто охоче зголошуються на участь у торгах. Є великий ризик, що один з них не відбудеться.

Марія Адамчук зауважила, що будівельників часто не влаштовують високі вимоги Світового банку до учасників тендерних торгів, а їх змінити неможливо. Зауважимо, на ці роботи Світовий банк виділяє аж десять мільйонів доларів.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик своєю чергою пообіцяв зустрітись з представниками «серйозних» будівельних фірм з-за меж області. Посадовець спробує переконати їх взяти участь у торгах.

«Або місцеві фірми приймають участь у тендерах та якісно виконують ремонти приміщень, або ми заводимо інші структури, даємо обсяги робіт і всіх ставимо на місця. Так, як є, не може бути», – запевнив посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нн беруться тому що халтура не пройде,і звалити на когось не вийде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні