--> У Луцьку з'явився музей Волинського лісу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку з'явився музей Волинського лісу

0
-2
У Луцьку з'явився музей Волинського лісу
У Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі відкрився музей Волинського лісу.

Урочисте відкриття відбулось у вівторок, 22 серпня, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

На відкриття музею Волинського лісу завітали начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко, начальник управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна, настоятель Свято-Миколаївської церкви отець Миколай з хористами, журналісти, члени Боголюбського та Піддубцівського учнівських лісництв Луцького р-ну, працівники центру.

"Ми разом закладаємо у діток любов до лісу і, я вважаю, це потрібно робити не з університету, а з садочків, з першого класу. Інформація про те, що робиться у лісі, завдяки вам доходить до батьків і нашого суспільства. Сьогодні, як ніколи, прикута увагу до лісу, адже ліс – це не тільки деревина, це й самовільні пожежі, екологічні стежки, рекреаційні пункти, мисливське господарство, недеревні ресурси лісу", - сказав Олександр Кватирко.

Людмила Плахотна зазначила, що без лісу, без води і без повітря нема життя. І гармонія, яку зберігає музей, передасться через дітей у майбутнє.

Людмила Володимирівна вручила Олександру Кватирку подяку управління освіти, науки і молоді обласної державної адміністрації.

"Попри те, що тут ви вивчатимете історію Волинського лісу, будете знайомитися із лісорозведенням, рекреаційними пунктами нашої Волині і багатовіковою історією лісівництва та учнівських лісництв", - каже заслужений працівник освіти України Валентина Остапчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні