--> «Нам байдуже на ваш джаз», - організатор фестивалю обурився поведінкою лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Нам байдуже на ваш джаз», - організатор фестивалю обурився поведінкою лучан

3
-12
«Нам байдуже на ваш джаз», - організатор фестивалю обурився поведінкою лучан
Організатор фестивалю Art Jazz Cooperation Віктор Грисюк обурився байдужим ставленням лучан до дійства.

Про це він пише у блозі на «Волинь24».

«Коли в Львові чи у Польщі в якомусь місті фестиваль, то все місто живе цим. А в нас заходимо в різні заклади і питаємо чи можна залишити флаєр чи афішу - в більшості кажуть ні, нам байдуже на ваше дійство. Пропонуєш клубу чи ресторану, а може ми у вас джем-сейшен зробимо - та в нас і так повно клієнтів, воно нам не треба... Один готель (не Україна і Рестпарк, там все класно) питаємо про поселення і уточнюємо деталі, а вони - що вам треба і без вас купа клієнтів», - обурюється організатор.

«В місто їдуть музиканти з різних країн, континентів, а загалом майже 90 учасників буде, це ж так буденно для нашого міста. А люди натомість майже не купують квитки. І задаєшся питанням, а може цьому місту джаз не цікавий?», - додає Віктор Грисюк.

Втім, з його слів, попри усі труднощі фестиваль джазу таки відбудеться, бо це «культурна альтернатива совка».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не розумію, організатори фесту - заробляють гроші, а хочуть щоб гостей у готелях розміщували безкоштовно? Кому воно треба, якщо нормальні готелі, з нормальними умовами та цінами, наприклад "лелеки" і т.п. не потребують реклами. Ви поселіть гостей в "Світязі" ))) Крім того, власники кафе та ресторанів - маюсть свою власну думку, їм вирішувати - що можна, а що ні...
Відповісти
ну раз немає попиту то навіщо проводити даний фестиваль...для кого?
Відповісти
Нічого собі - попиту немає. Може Ви й ходите на якогось винника чи на бандерштати. Я вважаю, це взагалі єдиний нормальний фестиваль у Луцьку. Шкода, що мало такого є у нас.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні