--> Фонд «Патріоти Волині» організував відпочинок для дітей з родин АТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Фонд «Патріоти Волині» організував відпочинок для дітей з родин АТО

0
3
Фонд «Патріоти Волині» організував відпочинок для дітей з родин АТО
З ініціативи благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» 22 серпня в торгово-розважальному центрі «ПортCity» розважались дітки бійців АТО з Старовижівського району.

Майже півсотні діток та дорослих з сіл Смолярі, Галина Воля, Мизове, Секунь, Смідин, Нова Вижва та Паридуби Старовижівського району сьогодні відпочивали у ТРЦ «ПортCity».

Благодійний фонд Степана Івахіва святкує п’ятиріччя, тож в рамках заходів планується привезти ще дві групи дітей учасників АТО зі Старовиживщині у вересні. Наразі ж діти мали цікаве дозвілля, адже каталися на роликах на арені розваг «Generator City», до слова чимало з них вдягли ковзани вперше. Найменші гості з задоволенням гралися у дитячому розважальному центрі «Figli Migli».

Пообідали гості у ресторації «Брама». Насамкінець діти й батьки позмагались грі в боулінг у «Strike City».

В рамках року соціальних ініціатив «Тому, що не байдуже», торгово-розважальний центр «ПортCity» постійно організовує відпочинок для родин бійців АТО.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні